Eksploroni prekshëm

Système audio premium Bose ®

Vivez votre musique intensément. Doté de 7 enceintes Bose ® haute définition, Nouveau Renault CAPTUR vous invite à vivre une aventure sonore inédite.

Sistemet multimediale Media Nav Evolution dhe R-LINK Evolution

Renault CAPTUR i ri posedon tre sisteme multimediale me ekran me prekje: R&Go, Media Nav Evolution dhe R-LINK Evolution

R-LINK Evolution

Me ekran 7 inçësh, kontroll intuitive me zë dhe butona nëtimon, sistemi R-LINK Evolution ju jep qasje në funksionetpraktike si Navigacioni Tom Tom, sistemi multimedial, sistemi itelefonatave dhe konfiguracionet e veturës.

Radio connect R&Go

Aplikacioni i ri R&Go: mund të lidhni telefonin tuaj të mençur me radion e veturës për t’u qasur në funksionet e R&Go: shtatë ikona të navigacionit, rregullimi i modalitetit tëvozitjes, radio, shkarkimi i sigurtë, telefonatat etj.