Përjeto inovacionin

Teknologjia MULTI-SENSE

Rregullojeni disponimin tuaj me sistemin MULTI-SENSE në GRAND SCENIC-un e ri. Përvojë e fund me e personalizimit. Sistemi MULTI-SENSE ju mundëson të zgjedhni një mes 5 modaliteteve dhe ambiecnave, si dhe sjelljen e veturës tuaj.

Ekrani ‘head-up’ me ngjyra

Me ekranin ‘head-up’ ju do të keni të gjitha informatat e rëndësishme para syve. Shpejtësinë, informatat e GPS-it dhe sistemet për asistencë në vozitje, dhe të gjitha parametrat për udhëtime të qeta.

Paketa Easy Park assist

Manovrat e juaja nuk kanë qenë asnjëherë më të lehta. Falë teknologjisë Easy Park Assist, që inkuadron kamerën e pasme dhe 12 sensorë, juve ju mbetet të shtypni vetëm pedaled e gazit dhe frenit për të parkuar lehtësisht.