Efficience moteur

Motorët efikasë
Kthehu
 
 
 
 
 
 

Ndërruesi automatik EDC

Për konfortin e vozitjes tuaj, Renault GRAND SCENIC i ri inkorporon ndërruesin automatic EDC me friksion të dyfishtë. Fleksibiliteti, dinamizmi dhe ndihmesa në shpenzime të vogla do t’ju befasojë.