Rihap kënaqësinë e udhëtimit

Ulëset e rehatshme

Zini vend në ulëset e rehatshme. Ulëset me shkumë të dyfishtë dhurojnë mbështetje perfekte. 8 modalitetet e rregullueshme elektrikisht dhe funksioni i masazhit për vozitësin dhe pasagjerin ofrojnë rehati mjeshtrore.

Hapësirë e bollshme kabine

Ndjesia e gjerësisë, ulëset e pasme rrëshqitëse, mbeshtetjësja rrëshqitëse e dorës Easy Life…Ju e keni mundësinë të zgjedhni se si dëshironi t’ju përfaqësojë Renault GRAND SCENIC-u i ri.

Xham ballor me pamje të gjerë

Në saje të xhamit ballor triptik, Renault GRAND SCENIC i ri ofron pamje panoramike të rrugës. Tani e tutje, asgjë nuk do të t’i ikë syrit tuaj.