Redécouvrez le plaisir de voyager

Rihap kënaqësinë e udhëtimit
Kthehu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ulëset e rehatshme

Zini vend në ulëset e rehatshme. Ulëset me shkumë të dyfishtë dhurojnë mbështetje perfekte. 8 modalitetet e rregullueshme elektrikisht dhe funksioni i masazhit për vozitësin dhe pasagjerin ofrojnë rehati mjeshtrore.