Zgjedhni dizajnin e tij të ri

Admironi silueten e tij të skulpturuar

Meqë edhe familjet e mëdha kanë të drejtë të dizajnojnë, Renault GRAND SCENIC i ri merr një pamje të re. Kënaquni me aerodinamikën dhe stilin e tij.

Shfaqje moderniteti

Bandazhet prej alumini 20” janë të pashembullt në segment, finesë dy-tonale dhe ngjyre specifike “Brown Vision”. Renault GRAND SCENIC i ri pasqyron modernitetin e tij

Etiketa ndriçuese

Renault GRAND SCENIC-u i ri dallohet shumë shpejtë falë dritave të tij me efekt 3D vertikal, të cilat ngjajnë me ato të Renault ESPACE-it të ri.

Shinat e çatisë

Praktike dhe të bukura njëkohësisht, shufrat prej alumini të çatisë së Renault GRAND SCENIC-ut të ri theksojnë dizajnin e rafinuar.