Shijoni rafinitetin e tij

Shijoni rafinitetin e tij

Kënaquni me harmoninë e formave dhe materialeve. Dizajnerët tanë janë kujdesur për çdo detaj që t’ju bëjnë të ndiheni ergonomik, të ngrohtë dhe të rafinuar. 

Xhami panoramik i çatisë

Xhami panoramik i çatisë në Renault GRANDSCENIC-un tuaj do t’ju ndriçojë të gjitha udhëtimet.
E papenguar nga traversa qendrore, çatija panoramike do t’ju ofrojë pamje të mahnitshme dhe kapërcim drejt qiejve.

5 ose 7 ulëse

Renault GRAND SCENIC-u i ri falë modularitetit të tij kalon nga 5 në 7 ulëse sa hap e mbyll sytë, njëashtu edhe anasjelltas. I përshtatshëm për mysafirë të papritur ose për bagazhin tuaj të madh.