Lehtësoni udhëtimet tuaja

Modularitet me një prekje

Keni gjëra të gjata ose të rënda për të bartur? E lehtë me Renault GRAND SCENIC. Shtrini ulëset tuaja me nje të prekur të buttonit, për të përftuar dysheme të rrafshtë dhe hapësirë të gjerë.

Sirtari rrëshqitës Easy Life

Pajisjet ikonike të Renault GRAND SCENIC, mbështetësja e dorës rrëshqitese është ri-dizajnuar që ju të keni mundësine të mbani të gjitha gjërat tuaja ditore, falë kapacitetit të saj 13L,  ju mund të organizoni hapësirën sipas dëshirës suaj. Në anën e pasagjerit Sirtari rrëshqitës ofron 11.5L hapësirë.

Mbajtëset Easy Life

Në anën e pasme, me mbajtëset Easy Life që mbahen me rripa elastik, pasagjerët tuaj mund të përdorin smartphone-t ose tabletët e tyrerehatshëm. Me USB të dedikuara në pjesën e pasme të mbështetëses së dorës atado të sigurojnë që kënaqesia të mos ketë të ndalur.