Renault KADJAR-i i Ri


PËRMASAT


Dimensionet (mm)
Distanca e akseve2646
Gjatësia totale4489
Varja para913
Varja pas930
Lartësia me derën e portbagazhit të hapur2069
Lartësia e pragut të portbagazhit761
Distanca nga toka200
Hapësira për gjunjë rreshti i 2-të (para)220
Gjerësia për bërryla (para/pas)1480/1455
Hapësira për kokë në këndin 14° në rreshtin e 1/2-të (para/pas)905/910
Gjatësia maksimale e ngarkesës, ulësja e pasme (e palosur/e ngritur)864/1620
Këndi i parakolpit (para/pas) (në shkallë)17°/25°
Përmasat (mm)
Boshti para në nivel të tokës1556
Boshti prapa në nivel të tokës 1542
Gjerësia totale me/dhe pa pasqyrat e dyerve1836/2058
Lartësia e pangarkuar me/dhe pa shufrat e çatise1607/1613
Gjerësia e pjesës se brendshme ndërmjet harqeve të rrotave 1099
Vëllimi i portbagazhit (VDA, dm³)
Me setin për pompim të gomave472
Me setin për pompim të gomave (L)527
Vëllimi maksimal ngarkues (ulëset e pasme të palosura)1 478

Llojet e motorëve

 

Benzinë


Renault KADJAR

TCe 140 GPF

I projektuar për të ofruar rahati dhe kënaqësi në vozitje,  motori TCe 140 GPF i ri ka 140 kuaj fuqi me një moment rrotullues prej 240 Nm. I kombinuar me ndërrues manual me 6 marshe apo me ndërrues automatik EDC me 7 marshe me fraksion të dyfishtë, injektimi i drejtpërdrejt dhe kompresori turbo mundësojnë KADJAR-it reagim dhe fleksibilitet. Zgjidhni një SUV të pa kompromis në konsum të derivateve!   
Renault KADJAR

TCe 160 GPF

Kënaqësi  më e madhe me motorin e ri me benzinë TCe 160 GPF! 160 kuaj fuqi, 260 Nm moment rrotullues dhe turbokompresori ju ofrojnë manovrim reagues dhe përshpejtim të mbrehtë. Ofrohet me ndërrues manual me 6 marshe dhe ndërrues automatik me 7 marshe me fraksion të dyfishte, ky motor me injektues kombinon performancën dhe kënaqësinë e vozitjes.   
Renault KADJAR

Naftë


Renault KADJAR

Blue dCi 115

Motori i gjeneratës me të re, Blue dCi 115 jap kënaqësi gjatë vozitjes dhe reagim të shpejt falë momentit rrotullës prej 260 Nm të kombinuar me një ndërrues manual me 6 marshe apo ndërrues automatik EDC me fraksion të dyfishte me 7 marshe. Ky motor i ri i mundëson SUV-it tuaj të përfitoj nga një konsum i kontrolluar i karburantit neper çfarë do lloj udhëtimi.    
Renault KADJAR

Blue dCi 150

Motori i ri me naftë 1.7L Blue dCi 150 paraqet kompromisin e përsosur në mes të efiçiences dhe kënaqësisë së vozitjes. Përjetoni një eksperience unike të vozitjes falë vëllimit të cilindrit të rritur, fuqisë së ngritur dhe momentit rrotullës prej 340 Nm. Motori ofrohet me tërheqje me 2 rrotë apo me 4 rrotë, në kombinim me ndërruesin manual me 6 marshe i mundëson KADJARI-it të Ri shkathtësi dhe reagim të shkëlqyeshëm gjatë çfarëdo shpejtësie.   

Ndotja e zvogëluar


Renault KADJAR

Motorët me benzinë me filtër të grimcave (FAP)

Për të ulur emetimin e grimcave, motorët e ri më benzinë me injeksion të drejtpërdrejt tani janë të pajisur edhe me filtër grimcash. Filtri bllokon grimcat në gazrat e shkarkimit, pastaj i djeg ato duke përdor rigjenerim të rregullt dhe automatik. Filtri i grimcave nuk duhet të mirëmbahet.   
Renault KADJAR

Motorët Diesel Blue dCi

Përveç filtrit të grimcave, motorët e ri Diesel Blue dci janë të pajisur me Reduktim Katalik Selektiv duke përdor AdBlue, një tretje e ujit dhe urea-s.   

A jeni të gatshëm të bëni një xhiro me Renault KADJAR-in e Ri?