Hyni në botën e

Renault KOLEOS të Ri INITIALE PARIS

Shijoni me të mirën e ekspertizës sonë

Dëgjimi, nuhatja, prekja, shikimi... KOLEOS i Ri INITIALE PARIS kombinon më të mirën e njohurive tona me një interpretim të ri që magjeps shqisat tuaja dhe ngacmon imagjinatën tuaj.

Renault KOLEOS i Ri INITIALE PARIS

Pajisjet ekskluzive

Renault KOLEOS

Përzgjidhni një stil unik

KOLEOS i Ri INITIALE PARIS përvetëson elementet stilistike të INITIALE PARIS. Përshtypja tejkalon pritjet dhe ka stil të guximshëm.
Renault KOLEOS

Dizajni i veçantë

KOLEOS-i Ri INTIALE PARIS madhështohet me bojën e re metalike Amethyst Black, nënshkrimin e ndriçimit LED PURE VISION me disqe alumini prej 19" te skalitura me diamant.
Renaut KOLEOS

Atmosferë e rafinuar

Tapiceri i mbështjellë me lëkure Nappa Titanium Black apo Sand Gray e dalluar me qepje të dyfishtë, dekorime të veçanta dhe shenja në kroskot, timon, panele të dyerve, pragje dhe shtroja të dyshemesë... Lëreni veten të magjepseni nga atmosfera e tij.

Dëshironi të bëni një xhiro me Renault KOLEOS-in e Ri ?