Renault Kadjar Bose® Edition

Renault Kadjar Bose® Edition
Kthehu
Sofostikimi dhe kualiteti i zërit
 
 
 

Sofostikimi dhe kualiteti i zërit

Renault KADJAR BOSE® Edition ështëgërshetim i elegancës sportive dhe i përvojës unike të zërimit që ju ofron kënaqësivozitjeje.
Dizajn i veçantë
 
 
 

Dizajn i veçantë

Renault Kadjar BOSE® Edition mendriçimi Full LED Pure Vision, kapakë pasqyrash të jashtme me ngjyrë të zezëmadhështore, bandazhe 19” aliazhi, Egeussa me shkëlqim diamanti, me sistem multimedial R-Link 2 me ekran meprekje, si dhe shenjat BOSE në harqet e rrotave, në pragje dhe timon.
Enterier i sofistikuar
 
 
 

Enterier i sofistikuar

Në enterier, theks i veçantë i është dhënë sofistikimit: timoni është mbështjellur me lëkurë Nappa, pajisjet janë tëkromuara, rrjetat e jashtme të altoparlantëve para janë të kromuara, qepjetegeli e ulëseve me ngjyrë hiri të çelët për prekje elegante. Me pagesë shtesë mund të keni tapiceri të ulëseve prej lëkure.
Sistemi i zërimit BOSE ®
 
 
 

Sistemi i zërimit BOSE ®

Dukedhënë bas të thellë dhe frekuenca të tingujve të lartë për një përjetim realisttingujsh, sistemi i zërimit Bose® e shndërron kabinën tuaj në një sallëkoncertesh. Shtatë altoparlantë të cilësisë së lartë dhe një “subwoofer” përbas emetojnë tinguj panoramik, të asistuar nga një përforcues digjital ikonfiguruar në mënyrë speciale. Me tone të qarta, ritëm të shtrënguar dhe akorde të mprehta, zëri është i pasur dhe i balancuar në përpikmëri mes pjesës së përparme dhe asaj të pasme, RenaultKADJAR-i është një aventurë automobilistike dhe muzikore.