Renault Kadjar X-Mod

Renault Kadjar X-MOD
Kthehu
I bërë për aventurë
 
 
 

I bërë për aventurë

I etur për aventura dhe me aftësi të shkëlqyera manovrimi, KADJAR X-Mod është i bërë për t’ia mësyer shtigjeve të pa rrahura. Me pajisjetë bazuara në nivelin Zen, Renault KADJAR X-Mod vjen me shina çatije, spoilerë ngjyrë hiri minerale dhe rrota speciale 17”.
Arratisje me kontroll total
 
 
 

Arratisje me kontroll total

Ai është i pajisur me goma M+S në të gjitha rrotat (çiftuarme Extended Grip). Po ju, jeni gati të zbuloni horizonte të reja?
Enterier hijerëndë
 
 
 

Enterier hijerëndë

Brenda, tapiceria eksluzive, dorëzat e dyerve dhe mbulesat epanelit të kontrollit kanë një qepje të dukshme që shënjon personalitetin e guximshëm të KADJAR-it.
Ç’të bëjmë me rrugën?
 
 
 

Ç’të bëjmë me rrugën?

Gati për aventurë! Renault KADJAR është i pajisur me Extended Grip 4x2. Gjithmonë i pajisur me goma M+S, ai është i gatshëm të çajë në të gjitha kushtet e vozitjes.