Partez à l'aventure

Aventurë urbane
Kthehu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aventurë urbane

Bëhu aventurier çdo ditë dhe përcaktohu të zbuloshqytetin prej një këndndriçimi të ri. Me motorin ENERGY dCi 110, ‘Start &Stop dhe sistemin e rigjenerueshëm të frenimit, KADJARI është top performues nëkonsumin dhe lëshimin e CO2 (99g CO2/km*), gjë që e bën atë një eko lider. *Konsumi i karburantit dheemetimet e CO2 çertifikohen duke përdorur njëmetodë standarde rregullative.