Laissez-vous séduire par son design athlétique

Vozitje lirie në katër rrotë
Kthehu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vozitje lirie në katër rrotë

Ndërro peizazhe dhe zbulo ndjesitë reja. Ktheje sustërn e përzgjedhjes, kalo në 4x4 dhe ‘crossover’-i juaj do t’ju transportojë sigurt drejt peizazheve qëdo t’u lënë pa frymë. Qartësi të rritur përdhese, shufra çatije prej alumini,mbrojtës anësorë, skid pllaka të përparme dhe të pasme janë që të gjitha pjesëe universit ‘crossover’ të KADJARIT