Des moteurs efficients

Efikasitet i pakompromis
Kthehu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Efikasitet i pakompromis

Motorët që e vënë në lëvizje Renault KADJAR-in janëtë avancuar, të sigurtë dhe me shkallë minimale të konsumit. Të pajisur me sistemin ‘Stop & Start’ dhe frenimin e rigjenerueshëm, ata përmbajnë një mori teknologjish (zvogëlimi,reduktimi i fërkimit, sistemet e injektimit të gjeneratës së fundit) që ingrisin ata në nivele shembullore performance dhe konsumi, gjithë kjo pasakrifikuar asgjë nga kënaqësia e vozitjes.