Système multimédia R-Link 2

Kontroll i ndërlidhur
Kthehu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontroll i ndërlidhur

Sistemi multimedial Renault R-Link2 përçon një ndjesi të pasur vozitjeje. Ndijor, i përdorshëm dhe i ndjeshëmndaj prekjes, ekrani 18 centimetërsh është tejet i përdorshëm. Ndrërfaqja grafikeështë e ngjashme me atë të tabletit: mund t’i lëvizni ikonat duke prekur azvarritur, si dhe mund të lexoni duke e lëvizur apo zmadhuar tekstin.