MEGANE i Ri

Renault MEGANE

PREJ VETËM

€14.990

Çmimi për verzionin bazik

Aktivizoni shqisat e juaja

Dizajni i pjesës së jashtëme

Veçohuni nga turma

Renault MEGANE i ri thjeshte shkëlqen. Dritat para me ndriçimit LED mishërojnë personalitetin e tij dinamik.

Dizajni i pjesës së brendshme

Renault MEGANE - Volant et compteurs

Zini një vend në makinë

Zini vend në kabinën përplot me inovacione teknologjike dhe mahnituni nga cilësia e finalizimeve.

Karakteristikat teknike

Teknologjia

Shfrytëzoni përparësitë e teknologjisë më të fundit

Renault MEGANE - Vue intérieure poste de conduite

Vendosuni në kroskotin e teknologjisë së lartë

Instrumentet e reja intuitative të Renault MEGANE-s së Ri dhe konzola qendrore e re gjigante ju fusin juve në një flluskë teknologjike.

Personalizoni eksperiencën tuaj të vozitjes

Me teknologjinë më të re në këtë segment, MULTI-SENSE, ju mund të përzgjidhni nga 5 mënyra të vozitjes që ta personalizoni eksperiencën tuaj të vozitjes të ju përshtatet nevojave tuaja. Reagimin e motorit, intensitetin e  masazhesh së ulëseve, ndriçimin e ambientit, etj. Zgjidhja ju takon juve!

Gama e Renault MEGANE-s së Ri

Versione të shumta në dispozicion
Të kompletohen sipas shtetit

Seritë e limituara

A jeni të gatshëm ta bëni një xhiro me Renault MEGANE të Ri?