Dizajn unik

Zgjedhni linjat e tij të ndjeshme

Linja të ndjeshme, proporcione të përkryera, një siluetë e vetme e zbukuruar me xhamin ballor zhytës…me Renault Scenic-un i ri,nuk do të kaloni pa u vërejtur .

Bandazhe prej alumini 20’’

Si rregull, bandazhet 20’’ prej alumini bëjnëdallimin. duke ofruar aerodinamikë të palëkundur dhe pamje moderne.

Një vizion i ri i MPV

Një vizion i ri i MPV