Renault TWINGO i Ri

Përmasat në (mm)

Distanca e akseve  
2492
Gjatësia në total         
3615
Mbingarkesa para               
629
Mbingarkesa prapa494
Shina e aksit para1452
Shina e aksit prapa         1425
Gjerësia totale pa pasqyrat e dyerve 1646
Lartësia e pangarkuar
1541
Lartësia me derën e portbagazhit të hapur (pangarkuar)
1954
Lartësia e pragut të portbagazhit ( pangarkuar)780
Distanca nga toka          
170
Hapësira për gjunjë në rreshtin e dytë          
136
Gjerësia e bërrylit para          1362
Gjerësia e bërrylit prapa         1325
Hapësira për shpatulla para1321
Hapësira për shpatulla prapa
1284
Lartësia deri në çati në këndin 14° në rreshtin e parë (ulëset e para)908
Lartësia deri në çati në këndin 14° në rreshtin e dyte (ulëset e pasme)         855
Gjerësia e hapjes së sipërme te portbagazhit966
Gjerësia maksimale e portbagazhit        
1069
Gjerësia e hapjes së poshtme të portbagazhit932
Gjerësia e pjesës së brendshme distanca mes harqeve të rrotave1005
Lartësia e hapjes së portbagazhit         
582
Gjatësia maksimale e ngarkesës (nga dera e portbagazhit deri te ulëset e pasme të palosura)         
1336
Gjatësia ngarkuese prapa ulëseve
636
Gjatësia ngarkuese deri tek kroskoti (ulësja e pasagjerit e palosur t ërësisht )         
2315
Vëllimi i portbagazhit (L)
 Vëllimi minimal i portbagazhit 
210
Vëllimi maksimal i portbagazhit240

Motorët e rinj me benzinë

SCe 65

Konsum i ulët i karburantit

Për konsum të ulët të karburantit në e kemi pajisur TWINGO e Ri me motor tërësisht të ri SCe 65 me teknologjinë Stop & Start. Kjo rezulton në një konsum prej vetëm 4,5 l/100 km* dhe emetimi i CO2 është ulur në 101 g/km*.

SCe 75

Ideal për qytet

Jeni të varur nga qyteti? Me motorin e ri SCe 75, TWINGO i Ri kërcen nga një rruge në tjetrën. I bërë për qytet, motori i ri me benzinë me Stop & Start ju ofron vozitje energjike, të butë dhe të rehatshme.         

TCe 95

Energjik de dinamik

Doni të largoheni nga qyteti? Kjo është e lehtë me motorin TCe 95. Më i fuqishëm,  ju ofron moment rrotullues më të madh (135 Nm) gjatë rrotullimeve të ultë. Përshpejtim energjikë dhe ndërrim marshesh me të rrallë me turbo. Me sistemin Stop & Start standard të pajisur, vozitja juaj është në të njëjtën kohë edhe dinamike edhe me konsum te ulët.

TCe 95 EDC

Bëni qejf gjatë vozitjes

Për më shumë rahati dhe kënaqësi, ky motor e ngërthen TCe 95 me ndërruesin automatik EDC me gjashtë marshe, me fraksion të dyfishtë. Duke ju falënderuar kësaj teknologjie, kalimi nëpër marshe është i shpejt dhe i pavërejtur. Vozitni komfor dhe me konsum me të ulët të karburantit dhe emetimeve.

Konsum i kontrolluar i karburantit

Stop & Start** : Motori nuk ka nevojë të jete i ndezur kur ju jeni qëndroni ne dritën e kuqe apo jeni të bllokuar ne trafik. Stop & Start fik automatikisht motorin kur marshi është në neutral. Nisja e ardhshme kryhet në mënyrë automatike. Mënyrë gjeniale për ta ulur konsumin!


Energy Smart Management (ESM) : bateria mbushet vetvetiu! Gjatë frenimit, ngadalësimit... motorët TCe 95 dhe TCe 95 EDC janë të pajisur me ESM, që bëjnë rikuperimin e energjisë kinetike të shpenzuar duke e mbushur baterinë, dhe optimizojnë konsumin e energjisë elektrike.

*Konsumi dhe emetimi zyrtar në përputhje me rregulloret në fuqi.

**Sistemi mund të çaktivizohet po deshët.