Renault TALISMAN

Dizajn elegant

Dallohuni nga te tjerët

Duke shfaqur linjat elegante por dhe të fuqishme, pjesë të jashtme të rafinuar dhe vija ndriçimi të veçanta, Renault TALISMAN posedon karakterin e një limuzine të fuqishme.
Renault TALISMAN - Zoom design extérieur face avant

Pjesa ballore mbresëlënëse

Me një grilë të gjerë që zgjatet deri të dritat e ditës në formë të shkronjës C.
Renault TALISMAN - Zoom design extérieur face arrière

Ndriçim i spikatur nga pas

Ndriçim i spikatur nga pas që vërehet menjëherë.
Renault TALISMAN - Jantes aluminium

Disqe të rrotave nga alumini

Disqet e rrotave nga alumini ofrohen me madhësi 17”, 18” dhe 19” për një shkëlqim atraktiv.

Dizajni i pjesës së brendshme

Çmoni një pjesën të brendshme me plot stil

Hapësire e bollshme për pasagjereve, teknologji inovative dhe finalizime të cilësisë së lartë, jepuni dizajnit të Renault TALISMAN.