Përmbushni të gjitha nevojat tuaja

Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Zgjidhni nënshkrimin ekskluziv INITIALE PARIS. Shijoni ekspertizën me të lartë të Renault dhe qasjen në shërbime ekskluzive.
 
Renault TALISMAN INITIALE PARIS - Véhicule face avant version INITIALE PARIS

Zgjidhni të veçantën

Elegant dhe me hapësirë të bollshme, Renault TALISMAN INITIALE PARIS është një me rrugën. Linjat elegante dhe të hijshme në pjesës e jashtme nxjerrën në pah nga disqet e rrotave të aluminit me dy nuanca dhe të nënvizuara me vija kromi. Lehtësisht për të ra në sy me vijat e ndriçimit, Renault TALISMAN INITIALE PARIS bijën në sy sikur gjatë ditës po ashtu edhe natën. Që nga pjesa ballore deri portbagazhi pohon stilin e tij dinamik dhe modern.
Renault TALISMAN INITIALE PARIS - Design intérieur place passager avant

Guxoni të jeni të sofistikuar

Përjetoni një nivel të ri të stilit dhe mirëqenies. Vlerësoni heshtjen dhe vëmendjen e kushtuar finalizimeve. I dizajnuar përreth një konsole qendrore të gjerë, cilësia e dizajnit në pjesën e brendshme të Renault TALISMAN INITIALE PARIS reflektohet me përdorimin e materialeve më fine. Ulëset para me ngrohje, ftohje dhe masazh dhurojnë një komfor të pa shoq, edhe më shumë me ndjesinë sensuale të lekurës Nappa. Kur flasim për vozitje, ju do të merrni më të mirën: me një eksperience të vozitjes së personalizuar me MULTI-SENSE, sistemin 4CONTROL, rregullimin e amortizatorëve në mënyre elektronike, ndërruesin automatik EDC, etj.

Hyni në botën e INITIALE PARIS

Ditët e tua të ngarkuara janë të lidhura bashkë? Thjeshtoni gjurmimin e automjetit tuaj. Falë Paketave të Shërbimit INITIALE PARIS, ju fitoni paqe mendore. Rrotulloni frymën e lirë!
Hyni në botën e INITIALE PARIS
Renault TALISMAN Estate INITIALE PARIS - Vue 3/4 avant sur l'avenue de Beaugrenelle

Makinat ikonë të Renault

Gama e versionit INITIALE PARIS
Renault INITIALE PARIS - Insert chromé gravé Initiale Paris

Estetikë, përsosmëri dhe kënaqësi

Filozofia e INITIALE PARIS