Carminat TomTom® LIVE

Ngisni makinën me mënyrën më ekonomike, lidhur me zvogëlimin e shpenzimeve tuaja dhe ndikimin në mjedis.

Carminat TomTom® LIVE

Ky i fundit u krijua mbi bazën e bashkëpunimit me produktin TomTom ® dhe është menjëherë i gatshëm për përdorim. Ajo ka të gjitha karakteristikat që mund të prisni nga një sistem GPS të shkëlqyer. Ergonometria është përmirësuar duke e bërë përdorimin edhe më shumë të këndshëm. Çmim atraktiv e bën atë një nga sistemet më të lira të integruara të lundrimit në treg.Funksionimi i IQ Routs ® (rruga më e mirë bazuar në të dhënat reale statistikore për shpejtësinë), i Advanced Lane Guidance® (shfaqja e avancuar e udhëkryqeve në rrugë), njoftimi për radarët fiks (në varësi të rregulloreve të shteteve të veçanta), informacioni në lidhje me kufijtë e shpejtësisë dhe MapShare ® (azhurnim i kartës TomTom ®) do të kontribuojë në zgjedhjen e rrugës më ekonomike apo rrugës ku ju do të shpenzoni më pak karburantit.
Në sajë të kartës SD Carminat TomTom ® mund ta përmirësoni atë dhe të keni gjithmonë informacionin më të mirë në dispozicion për kërkimi ose për qëllime personale. Prandaj, ajo është pajisja juaj unike e integruar.

Dizajni dhe ergonomia

Adresa Ergonomike me tastierë intuitive të përparuar

Shfaqe edhe më e bukur në ekran Jep një imazh të pastër me ngjyra të harmonizuara me ngjyrat e automjetit Renault

Pamje Elegante dhe Moderne në ngjyrë të zezë dhe gri Rruga më ekonomike, rruga e propozuar ku ju do të shpenzoni një minimum karburanti .

Shënim:
Ju gjithmonë mund të rregulloni parametrat në ekran në mënyrë që të merrni informacion më shumë ose më pak, si dhe për të ndryshuar ngjyrat në harta

TomTom® sipas porosisë

Hapni llogarinë tuaj TomTom ® Home, dhe ju do të keni qasje të lirë për të rinovuar navigatorin dhe duke siguruar hartat më aktuale. Ju gjithashtu mund të ruani dhe mbani kartën tuaj SC.
A doni harta të reja, zëra interesantë, ose të regjistroheni për njoftimin e radarëve fikse? TomTom ® Home ka një gamë të gjerë të shërbimeve me çmime atraktive.