ERGONOMIA NË FUNKSION TË NEVOJAVE PROFESIONALE

ERGONOMIA NË FUNKSION TË NEVOJAVE PROFESIONALE

Një ofertë gjithëpërfshirëse e pajisjeve të reja kontribuon në një mjedis më të mirë pune në Trafic. Në sajë të një sistem të besueshëm navigimi Carminat TomTom do të shkurtojë kohën e udhëtimit tuaj. Rregulloni hapësirën ​​në kabinën: sistemi i me pult i navigatorit ka vendin e posaçëm për t’u ruajtur, në një hapësirë të re në kroskot mund të mbani dokumente A4, dhe falë hapësirave në pjesën qendrore, në mënyrën më praktike të mundshme është shfrytëzuar edhe hapësira më e vogël në automjet.Ajri i kondicionuar automatike garanton rehati në pjesën e pasagjerëve. Rregullatori dhe kufizuesi i shpejtësisë monitorojnë konsumin e karburantit. Zgjedhje të reja të radios ofrohen nga teknologjia e Bluetooth ® dhe mundësia për të lidhur në pajisjet tuaja portative *.
Mos harroni: zgjidhni kënaqësinë e ngarjes së ofruar nga timoni lëkurës.

* Me sistemin Plug&Music