Headline

Trafic

Lista e pajisjeve dhe opsionetLista e pajisjeve dhe opsionet

Lista e pajisjeve dhe opsionet

SISTEMI ABS ME SISTEMIN PËR ASISTENCË NË FRENIM Sistemi kundër bllokimit të rrotave me sistemin e shpërndarjes elektronike dhe me sistemin e asistencës së frenimit. SISTEMI ABS ME SISTEMIN PËR ASISTENCË NË FRENIM Sistemi kundër bllokimit të rrotave me sistemin e shpërndarjes elektronike dhe me sistemin e asistencës së frenimit.

Lista e pajisjeve dhe opsionet

PËRJASHTIMI I AIR BAG-UT PËR PASAGJERIN Lejon vendosjen e ndenjësen e fëmijëve përpara (në përputhje me legjislacionin në fuqi). PËRJASHTIMI I AIR BAG-UT PËR PASAGJERIN Lejon vendosjen e ndenjësen e fëmijëve përpara (në përputhje me legjislacionin në fuqi).

Lista e pajisjeve dhe opsionet

MBYLLJE AUTOMATIKE E DYERVE GJATË NGARJES SË MAKINËS Për siguri më të madhe, dyert bllokohen automatikisht kur automjeti kalon shpejtësinë prej 8 km / h. MBYLLJE AUTOMATIKE E DYERVE GJATË NGARJES SË MAKINËS Për siguri më të madhe, dyert bllokohen automatikisht kur automjeti kalon shpejtësinë prej 8 km / h.

Lista e pajisjeve dhe opsionet

HAPESIRA POSHTE SEDILJES Në këtë hapësirë ​​të madhe prej 60 litra mund të qëndrojë çdo gjë që ju nevojitet për udhëtim. HAPESIRA POSHTE SEDILJES Në këtë hapësirë ​​të madhe prej 60 litra mund të qëndrojë çdo gjë që ju nevojitet për udhëtim.

Lista e pajisjeve dhe opsionet

SHPORTA PORTABEL PER MBETURINAT Shporta portabël për mbeturinat me vëllim 4 litër është në anën e majtë të automjetit, dhe gjithashtu janë instaluar mbajtësit e gotave. SHPORTA PORTABEL PER MBETURINAT Shporta portabël për mbeturinat me vëllim 4 litër është në anën e majtë të automjetit, dhe gjithashtu janë instaluar mbajtësit e gotave.

Lista e pajisjeve dhe opsionet

HAPESIRE NE DYERT E PERPARME Në të mund të qëndrojë shishe 2-litër dhe kalendari. HAPESIRE NE DYERT E PERPARME Në të mund të qëndrojë shishe 2-litër dhe kalendari.

Lista e pajisjeve dhe opsionet

PAKETA "NATE" Tetë perde errësuese të cilat përmes ndihmës së mbajtëses me vakuum mund të bashkëngjiten në çdo dritare ofrojnë errësim të plotë të brendshëm dhe mbrojtje termike e cila garanton jetën private dhe komoditetin e pasagjerëve. Të qëndrueshme, nuk krijojnë vesën mbi dritare, kundër alergjisë dhe shumë funksionale. Pas përdorimit, vetëm vendosni ato në dhomëzat nën stol. PAKETA "NATE" Tetë perde errësuese të cilat përmes ndihmës së mbajtëses me vakuum mund të bashkëngjiten në çdo dritare ofrojnë errësim të plotë të brendshëm dhe mbrojtje termike e cila garanton jetën private dhe komoditetin e pasagjerëve. Të qëndrueshme, nuk krijojnë vesën mbi dritare, kundër alergjisë dhe shumë funksionale. Pas përdorimit, vetëm vendosni ato në dhomëzat nën stol.

Lista e pajisjeve dhe opsionet

RADIO CD MP3 BLUETOOTH ® Kjo mundëson leximin e të dhënave në format MP3, dhe funksionet e saj mundësojnë dhe lidhjen e kompletit për telefonata me duar të lira në mënyrë që të jeni në dispozicion në çdo kohë. Ne ju rekomandojmë që kur të bëni telefonata të ndaloni automjetin. RADIO CD MP3 BLUETOOTH ® Kjo mundëson leximin e të dhënave në format MP3, dhe funksionet e saj mundësojnë dhe lidhjen e kompletit për telefonata me duar të lira në mënyrë që të jeni në dispozicion në çdo kohë. Ne ju rekomandojmë që kur të bëni telefonata të ndaloni automjetin.