Eksperiencë me teknologji të integruar

Shijoni një përvojë unike të zërimit

Me 7 altoparlantë HQ të Bose® Sound System, Renault CLIO iri e sjell në jetë muzikën.

Rri i kyçur

Navigacioni, radio, muzika, telefonia...Me ekranin me prekje 18 centimetërsh të integruar, R-LINK Evolution* ose Media Nav Evolution akcesi i juaj në gjithë gamën multimediale vonon sa hap e mbyll sytë. *Aktualisht R-LINK nuk punon në Kosovë

Zgjedhni thjeshtësinë

Preferoni ta ngisni universin multimedial përmes telefonit të mençur? Merrni aplikacionin mobil R & Go. Ergonomik dhe intuitiv, ai ju shoqëron ngado që shkoni.