Mirë se vini në bord

Vozisni qiell-hapur

Ndriçoni udhëtimin tuaj dhe shijoni natyrën e hapur me çatinë prej qelqi të fiksuar të Renault CLIO-s të ri.

Uluni rehatshëm

Ulëset e tij ergonomike përbëjnë një rehati ideale. Me harmoni të plotë ngjyrash dhe materialesh, tapiceria e tij i përshtatet në mënyrë të përkryer enterierit.

Sensorë të dritës dhe të reshjeve

Dritat aktivizohen automatikisht në rast të zvogëlimit të dukshmërisë, poashtu edhe fshisat e xhamave në rast të reshjeve.

Pasqyra anësore të palueshme

Momentin që largoheni nga Renault CLIO i juaj, ai mbyllet automatikisht dhe pasqyrat anësore i vetë-palosen.