Optimizoni kënaqësinë e vozitjes

Motori ENERGY TCe 120

Bëhuni gati për performancë, përjetoni sensacione të reja. Me ndërruesin manual me 6 marshe, motori ENERGY TCe 120 ju ofron fleksibilitet dhe efiçencë për një përvojë unike vozitjeje. I pajisur me zinxhir të përjetshëm, ky motor ju kursen nga shpenzimet e mirëmbajtjes.

Motori ENERGY TCe 90

Thjeshtoni jetën! Shumë efiçient në rrotullimet e ulëta, me ndërrues manual me 5 marshe, motori ENERGY TCe 90 i është përshtatur skajshmërisht ambientit urban. Për më tepër, etiketa ECO2 ju garanton konsum në nivelin më të arsyeshëm.

Motori ENERGY DCi 110

I fuqishëm dhe efiçient, motori ENERGY DCi 110 ofron kënaqësi dhe sensacion. I pajisur me ndërrues manual me 6 marshe, ai prap emban nivelin e shpezimit të karburantit ulët.

Motori ENERGY DCi 90

Adoptohuni në një vozitje dinamike dhe të përgjegjshme. Në dispozicion me ndërrues automatik EDC, si dhe ndërrues manual, motori ENERGYDCi 90 me etiketën ECO2 ju garanton nivelin më të arsyeshëm të shpenzimeve.