Dizajn i ndjeshëm

Personalizimi i jashtëm

Kombinoni nuancat dhe pakot e ngjyrave tona që të përftoni Renault CLIO-n e ri të përshtatur me shijet tuaja.

Ndriçimi në formë shkronjeje

Lëreni veten të josheni nga ndriçimi i tij para dhe pas* në formë të shkronjës “C” me dritë LED. *Dritat e pasme në formë shkronjeje janë opsionale në varësi të verzionit.

Bandazhe të reja

Veçoni vetën! Bandazhe alumini Pulsize 16” apo Optemic 17”, zgjedhja juaj!