Testoni inteligjencën e tij

Bëhuni i udhëzuar

Zëreni këndin e përkryer sa hap e mbyll sytë me sistemin Easy Park Assist, i cili ju mundëson parkim “pa duar”.

Manovroni me qetësi shpirtërore

Ekzekutoni manovrat tuaja me lehtësi falë senzorëve të parkimit para dhe pas, si dhe kamerës për vozitje mbrapa.

Libérez-vous

Ouvrez, démarrez ou verrouillez votre Nouvelle Renault CLIO en toute simplicité. Grâce à sa carte mains-libres, vous n'avez rien à faire.