Avantazhet e enterierit të përsosur

Shijoni prekjet e përkryera

Me hapësirën e ngrohtë, materialet e cilësisë së lartë dhe prekjet e përkryera, Renault CLIO i ri mveshet me botën e tij elegante dhe rehate.

Personalizoni kabinën tuaj

Atmosfera e Renault CLIO-s suaj i nënshtrohet dëshirave tuaja. Ju mund t’ia adaptoni personalitetit tuaj ngjyrat e panelit të kontrollit dhe dekoret e enterierit.