Nouvelle Renault CLIO GT Line

Renault CLIO GT Line
Kthehu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kapni imazhet

Me harmoninë eksluzive të të hirtës së errët metalike, Renault CLIO GT Line i ri ngashënjen syrin me të gjitha këndet e trupit të tij: insertet e mbrojtësit të përparmë, kapakët e pasqyrave, pragjet e dyerve të huajtura nga Renault CLIO R.S i ri, bandazhet dhe difuzeri i pasëm. Mbishkrimi “GT Line” në derën e bagazhit nuk lë asnjë dyshim: është përnjëmend GT Line!