Carminat TomTom®

Renault Espace Carminat TomTom®
Back
Pajisja me sistem navigimi
 
 
 

Fryt i bashkëpunimit me prodhuesit TomTom ® sistemi është i thjeshtë dhe gjithmonë i gatshëm për përdorim të menjëhershëm. E pajisur me të gjitha funksionet që ju do të prisni nga një sistem i shkëlqyer i navigimit. Ndërfaqja është riorganizuar për përdorim sa më të rehatshme. Çmimi i sistemit është shumë e përballueshme - bëhet fjalë për një prej sistemeve më të lirë në treg.
Funksionet IQ Routes ® (rruga më e mirë sipas statistikave aktuale në shpejtësi), Advance Lane Guidance ® (shfaqje e avancuar e kryqëzimeve dhe korsive), duke paralajmëruar për radarët e fiksuar (në dispozicion në varësi të rregullave të vendeve individuale) dhe kufizimi i shpejtësisë është funksion i shtuar i rrugës më ekonomike, rrespektivisht rrugës në të cilën ju do të shpenzoni më pak karburant.
Duke qenë se përdor një kartë SD, me Carminat TomTom tuaj gjithmonë mund me lehtësi të gjeni dhe me knaqësi informata të fundit për qëllime navigimi ose private. Pajisja juaj kështu është edhe më të veçantë.
Rruga ekonomike
 
 
 

RRUGA ME EKONOMIKE, ngarje në rrugën më ekonomike për të ulur kostot dhe ndikimin në mjedis.
Udhëzime edhe më të kënaqshme
 
 
 

DHENJA ME E THJESHTE E ADRESAVE me tastaturë më të përshtatshme dhe intuitive.

EKRAN ME I QARTE, ME I BUKUR, ME I DUKSHEM me imazhe të mprehtë dhe titra informacioni me ngjyra të përshtatur me automjetin Renault.

PAMJE ELEGANTE DHE MODERNE me ngjyra në të zezë dhe gri për një përshtypje më luksoze.
SHËNIM:
Të dhënat e ndërfaqes gjithmonë mund ta përshtasni atë për të shfaqur më pak ose më shumë informacion ose ngjyrat në harta të jenë të ndryshme.
CARMINAT TOMTOM ME POROSI
 
 
 

Përshtasni Carminat TomTom sipas preferencave tuaja!

Ju doni harta të reja, zëra interesante ose njoftime për radarër e fiksuar ? TomTom Home ofron një gamë të pasur të shërbimeve me çmime të përballueshme.