Rehati dhe gjerësi

Rehati dhe gjerësi
Back
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rehati dhe gjerësi

Liria e lëvizjes e jashtëzakonshme!
Me sedilje të reja të lëvizëshme dhe me fiksim automatik Renault Espace i ri është edhe më i përshtatshëm. Sipas dëshirave tuaja, mund të ketë dy, pesë ose shtatë sedilje. Pastaj çdo udhëtar mund të zgjedhin pozitën e sediljes dhe më pas ta mbron rripi i sigurisë, vendosur në sedilje.Më pak larje, ujë më pak dhe më pak ndikim në mjedis. Tapiceria Teflon ® mbron mjedisin, ju edhe pa qenë të vetëdijshëm për të... Renault është krenar të jetë prodhuesi i parë i automjeteve që ofron një shtresë të tillë rezistente ndaj ndotjes, risi me disa çmime të fituara!