Espace

Renault Espace Espace
Back
DIZAJNI
 
 
 

Bukuri e ripërtërirë, performancat dhe liria.

Nga fillimi i saj Espace ka qenë gjithmonë e guximshme, Espace ishte i mrekullueshëm, Espace ishte inovative ... Sot Renault Espace e re është përsëri inovative në sajë të dizajnit atraktiv dhe linjave të butë që theksojnë pamjen e automjetit me qëndrim. Espace është një furgon i cili është njësi matëse e klasës. Forma e saj e balancuar është një ftesë e vërtetë për të udhëtuar, ndërkohë karakteri i saj unik shprehet plotësisht në rrugë, duke ofruar kënaqësi në ngarje të pa brenga.
Faqja e parë mban vulat e një identiteti të ri markë e cila është e nënshkruar nga Laurens van den Acker, ndërsa i brendshëm i atmosferës mbizotëruese e materialeve të dizajnuara me kujdes dhe fisnike. Vëmendje e veçantë i është kushtuar për të përfunduar dhe të teknologjisë moderne në shërbim të kënaqësisë makinës dhe të udhëtimit. New Renault Espace është një lojë art dhe mënyra për të ri-design by stilin tonë.
Eleganca obligon!
TREGIMI PËR SUKSESIN
 
 
 

Na ishte njëherë një Espace…

Gjithçka filloi në vitin 1984, kur Renault tregoi risi dhe dëshmoi se është e mundur për të lidhur një nivel të lartë të rehatisë, performancës e automjetit dhe shtatë sediljet. Furgoni lindi! Si pararendës dhe revolucionar mes furgonëve, Espace nga fillimi i saj dhe ende ka atë çfarë edhe pas 28 vjet më vonë e bën të suksesshëm: dinamizmi, eleganca, komoditeti, modulariteti, shumë ndriçim dhe hapësirë​​!
Shumë më përpara kohës së vet, Espace dinte të ndryshojë me kalimin e kohës dhe çdo herë, duke dëgjuar nevojat tuaja, për të krijuar diçka të re. Kurrë nuk i mungoi imagjinata, dhe tani mund të krenohet me një kulm të hapur panoramik, sistemin e integruar të navigimit, modularitet të pabesueshëm, si dhe versionin e Grand Espace dhe nivelin e shquar të sigurisë.
Me ESPACE zbuloni kënaqësinë e udhëtimit.
MOTORËT
 
 
 

Teknologjia në shërbim të performancës

Me një gamë të përtërirë të motorëve ,Renault Espace e re redukton konsumin e karburantit , kufizon sasinë e CO2 në gazrat e shkarkuara dhe në të njëjtën kohë redukton kostot e shfrytëzimit të mjetit dhe ndikimin e saj në mjedis .
Me inkorporimin e teknologjisë së fundit të Renault , motori turbo benzinë 2.0 16V fuqi prej 170 KF redukton emetimet e CO2 në 198 g / km dhe konsumin për 8.5 l/100km * . Në motorin naftë 2.0 DCI , në dispozicion me tre nivele fuqie, 130 , 150 dhe 175 kuaj fuqi , emisionet e CO2 u reduktuar në mënyrë të konsiderueshme si dhe të konsumit : 150 g CO2 dhe 5.7 l/100 km * për të gjitha tre nivelet e fuqisë !
Kjo ështërisi çoi në rezultate të tilla . Motor Diesel , teknologji Renault motor DCI ( injeksion direkt me anë të ujit të përbashkët ) është e njohur ndërkombëtarisht si garantuar përshpejtim të mirë nga një vend dhe të drejtuar me një çift rrotullues që është përshtatur për çdo lloj të përdorimit: 320 motor Nm DCI 130 , DCI 340 Nm në 150 dhe 360 motor Nm DCI 175
Motori 2.0 DCI nga tani ka sistem ESM të Renault për të mbledhur energji gjatë frenimit ( Energy Smart Management) . Ky sistem ndihmon në mënyrë efikase për të reduktuar konsumin e karburantit dhe emisionet e Renault Espace e Re . Cilësia dhe besueshmëria e motorëve të Grupit Renault , i cili është i njohur nga të dy si klientët dhe gazetarët, janë pjesë e kodit gjenetik të Renault Espace e Re .
Së fundi , për t'u kënaqur akoma në komoditetin më të madh në udhëtim , kambio automatike tani janë në dispozicion në motorin 2.0 DCI me 150 dhe 175 kuaj fuqi.

* Konsumi i karburantit dhe emisionet janë homologe në përputhje me rregulloret në fuqi .
REHATI DHE GJERËSI
 
 
 

Asnjëherë një makinë nuk ka ofrua aq shumë hapësirë ​​dhe modularitet .

Shumë hapësirë për ​​këmbët , për bagazhin, për qëndrim ... Espace vendos rekord për shkak se tek ajo qëndrojnë shtatë pasagjerë dhe bagazhi i tyre - dhe të gjithë udhëtojnë në komoditetin më të madh .
Frymëzuar nga formën e predhës , sediljet janë të rregullueshme në të gjitha drejtimet dhe vendosen të pavaruara nga njëra-tjetra . Mund të kthehet plotësisht * nëse ju doni të shëndërroni kabinën në dhomëndenje , ose ju mund t'i hiqni në qoftë se ju doni të rrisni volumin e bagazhit . Espace është praktike dhe funksionale dhe ka hapësira të shumta në dyert , nën kroskot dhe nën sediljet e përparme . Vëllimi i përgjithshëm i këtyre hapësirave është 100 litra dhe vendosni sende të ndryshme të vogla që ju duhet çdo ditë .
Me Espace Travel me një pamje panoramike e rrethinë . Zona Kulmi gotë 7 m2 është më e madhe në treg . Lëvizin nëpër hapësirë ​​, duke zbuluar mënyra të reja çdo ditë dhe të gëzojnë udhëtime të gjata . Re- të mësojnë për të parë peizazh rreth jush sepse rruga Espace gëzojnë hapësirë ​​.

* Vetëm kur mjeti është i ndalur , në përputhje me rregulloret në fuqi .