Pamja e jashtme

Pamja e jashtme
Back
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pamja e jashtme

Nga përpara Renault Espace ri është krenar për shenjën e re Renault që me stil edhe më dinamike thekson karakterin. Eshtë​​ zmadhuar dhe vendosur në këmbë, për të dalë më mirë në dukje në​​ një rrjet të gjerë​​ të zi e theksuar me profilet krom.Renault Espace e re me formë​​ të​​ bukur e krijuar nga linja rrjedhë​​se të sipërfaqeve të saj me xham (më shumë se 7 m2) dhe gjerësinë mikpritëse dhe të balancuar ju mundë​​son të shijoni pamjet e mjedisit ndërsa udhëtoni. Karakteri i tij i shquar vjen në dukje të​​ plotë​​ në rrugë gjatë​​ ngarjes me knaqë​​si dhe pa brenga.