Motori

Renault Espace Motori
Back
TEKNOLOGJIA EFIKASE
 
 
 

Teknologji e përkryer e Renault për të gjitha

Me një gamë të përtërirë të motorëve, Renault Espace brez i ri krenohet me reduktimin e konsumit të karburantit, emisionet më të ulët të CO2 dhe për këtë arsye kosto më të ulët të përdorimit. Motorët bashkohorë dhe të përshtatshëm, fryt i ekspertizës i Renault dhe mbi tridhjetë vjet përvojë në prodhim motorësh dhe të fituar dhjetë tituj kampion të Formula 1, të pajisur me teknologjitë e reja:
- Termokontrolli do të thotëarritje më të shpejtë të temperaturën operative të motorit, në këtë mënyrë, efikasiteti i energjisë.
- Tek sistemi për të rindërtuar energjinë e frenimit (Energji Smart Management) alternatori karikon baterinë gjatë ngadalësimin, e cila furnizon sistemin e ngrohjes, ajërin e kondicionuar, radion, dritat, servomanovruesin elektrik ...
- Dizajn i ri për aerodinamikë më të mirë dhe përshtatshmëri më të madhe.
OFERTA MOTORIT
 
 
 

Ofertë e rindërtuar për motor

Renault Espace e re ofron një motor naftë 2.0 dCi në versionet nga 150 dhe 175 KF.
A doni që Renault Espace juaj të jenë edhe më i rehatshëm, me motor 2.0 dCi 175 KF, ju mund të zgjidhni marsh automatik. Cilësia dhe besueshmëria e motorit të Grupit Renault, të pranuar në mesin e konsumatorëve dhe mediave, janë pjesë e kodit gjenetik i brezit të ri Renault Espace.
2.0 dCi 150
 
 
 

Motor nafte 2.0 dCi: Performancë rekord

Renault Espace e re është e pajisur me një motor 2.0 dci nafte, në dispozicion në dy versione: nga 150 dhe 175 KF. Njohur globalisht teknologjia Renault dCi (injeksion direkt nëpërmjet ujit të përbashkët) kontribuon në gatishmërinë dhe përshpejtimin më të mirë me momentin rrotullues që është përshtatur për të gjitha nevojat: 340 Nm në motor dCi 150 dhe 360 Nm në motor dCi 175

Renault Espace e re është krenare për reduktimin e emisioneve të CO2 dhe të konsumit të ulët të karburantit: 150 g CO2/km dhe 5.7 l/100 km * tek motori dCi 150. Emetimet më të mëdha CO2 të motorit 2.0 dCi 175, të pajisur me një kambio automatik, është 169 g / km * . Përveç kësaj, ecuria e 175 kuaj-fuqi në kombinim me një kambio automatike ka normën më të mirë të emetimeve të CO2 dhe fuqisë në treg!

* Konsumi i karburantit dhe emisionet janë homologe sipas rregulloreve në fuqi.
2.0 dCi 175
 
 
 

Motor nafte 2.0 dCi: Performancë rekord

Renault Espace e re është e pajisur me një motor 2.0 dci nafte, në dispozicion në dy versione: nga 150 dhe 175 KF. Njohur globalisht teknologjia Renault dCi (injeksion direkt nëpërmjet ujit të përbashkët) kontribuon në gatishmërinë dhe përshpejtimin më të mirë me momentin rrotullues që është përshtatur për të gjitha nevojat: 340 Nm në motor dCi 150 dhe 360 Nm në motor dCi 175

Motori optimizuar 2.0 dCi është e pajisur me Renault sistemin e rinovimit të energjisë së frenimit (Energy Smart Management).
Renault Espace e re është krenare për reduktimin e emisioneve të CO2 dhe të konsumit të ulët të karburantit: 150 g CO2/km dhe 5.7 l/100 km * tek motori dCi 150. Emetimet më të mëdha CO2 të motorit 2.0 dCi 175, të pajisur me një kambio automatik, është 169 g / km * . Përveç kësaj, ecuria e 175 kuaj-fuqi në kombinim me një kambio automatike ka normën më të mirë të emetimeve të CO2 dhe fuqisë në treg!

* Konsumi i karburantit dhe emisionet janë homologe sipas rregulloreve në fuqi.