Teknologji praktike

Teknologji praktike
Back
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teknologji praktike

Kush përveç Espace mund të ofrojë kaq shumë kënaqësi gjatë ngarjes me kaq shumë të teknologji të vendosura? Bëhu palë me lehtësinë që ofron karta për të hapur dhe të ndezur makinën, frenat e parkimit automatike, sistemi për ndihmë gjatë parkimit para dhe mbrapa ... Nga radio interaktive me Bluetooth ® deri në sistemin e udhëzimit me lidhjen e internetit, të gjithë në frymën e gjenialitetit, luksit dhe elegancës.Sedilje e projektuar ergonomike e shoferit i ka të gjitha komandat në majë të gishtave. Të gjitha funksionet e sistemit multimedial, për shembull, radio makinë superiore Arkamys ® ose sistemin e ri të navigimit Carminat TomTom LIVE ®, ju mund të menaxhoni me dorezën praktike.
Ngarjet tuaja janë konvertuar në udhëtimet e vërteta.