Siguria

Siguria
Back
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DRITAT E PERPARME LED

Nga tani e tutje, fenerët e përparëm Renault Espace kanë teknologjinë e diodave ndiçuese. Sistemi i fenerëve ditor kujdeset që dritat LED janë të ndezura vazhdimisht ditë e natë,
në mënyrë që makina të jetë më e dukshme për shoferët e tjerë dhe këmbësorët.
Renault Espace është automjet i sigurt dhe inovativ.