Teknologji praktike dhe rehati

Teknologji praktike dhe rehati
Back
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tapiceria Teflon®

Renault është prodhuesi i parë i automjeteve që ofron tapiceri me shënjën Teflon ® Automotive High Protection. Bëhet fjalë për tapiceri inovative me mbrojtje nga lëngjet me bazë uji ose vaji që është e lehtë për të pastruar. Veshje Teflon mbron çdo fibër, duke ruajtur pamjen, cilësinë ose dhe rehatinë, dhe në këtë mënyrë e ruan të paprekur pamjen e veshjes.Për shkak të rezistencës nga njollat ​​dhe papastërtitë, e zhvilluar në bashkëpunim me firmën DuPont, mirëmbajtja nuk do t'ju krijojë më vështirësi.

Teflon ® është një markë e mbrojtur e prodhuesit E.I. DuPont de Nemours and Company.