Dizajni

Dizajni

Pamja e Kangoo Express: identiteti i ri i markës Renault karakterizohet nga parakolpi i ri dhe drita të reja në pjesën e parme të makinës. Në kabinë, kroskoti i Kangoo Express-it të ri, ka formë të re dhe është zbukuruar me timon të ri Pamja e versionit elektrik jetësohet në logotipin e ri, profilin e kromuar në ngjyrë të kaltër dhe drita të maskuara të zeza