Kabina e zgjatur

Kabina e zgjatur

Me Kangoo Express Maxi-n me kabinën e zgjatur nuk keni përse të zgjidhni më mes transportit të personave dhe transportit të mallrave. Kangoo Express-i me kabinën e zgjatur ofron fleksibilitet të pashoq me anë të stolit të palosshëm. Mund të udhëtoni në grup prej pesë personash dhe në të njëjtën kohë të keni disponueshmëri të 2.4 m3 hapësire të përdorshme. Kur dëshironi të transportoni objekte të gjata apo të gjera, palosni sediljen e prapme. Palosni stolin! Seti i ndarëseve prej rrjete mundësojnë ngarkesën dhe transportin e objekteve me gjatësi prej 2 m. Për më tepër, kabina më e gjatë ka përparësi ndaj taksave për makinat komerciale: recidivitet i PDV-ve.