Sipas nevojës

Sipas nevojës

Kangoo Express-i i ri ofron zgjedhje të jashtëzakonshme të shumta: tri gjatësi (Compact, Express, Maxi), dy, tri apo pesë vende (në bazë të tipit) dhe dy gjatësi të gjitha elektronike Z.E.
Versioni me tri sedilje përpara është diçka e re për Kangoo Express-in e ri, gjithsesi, në kategorinë e makinave kompakte të shpërndarjes. Këto nuk janë të vetmet të reja në paletin e Kangoo Express-it, ai vjen edhe me motorët e rinj, efikase dhe ekonomikë, kamera për dhënien e makinës prapa(indietro), me gjeneratën e re të ESP në kombinim me sistemin Extended Grip dhe ndihmon në ngjitje, me autoradion e re me USB dhe Bluetooth, ashtu si sistemi multimeidal E-Links me navigator.
Kangoo Express i ri ka ruajtur hapësirat e gjera dhe mundësitë funksionale praktike: pasqyrat (të lëvizshme dhe të palëvizshme) sensorë për ngarjen e makinës indjetro, e veshur tërësisht me dru nga brenda, kapacitet më i madh.

Më shumë veçanti në Kangoo Express do të gjeni në:
  >> 3 sediljet e para
 >> Kangoo Express Maxi (me pjesën e prapme për ngarkesë më të madhe dhe me kabinë të zgjatur)