Përshtatshmëria

Sedilje e parme e palosshme

Kur sedilja e parme e palosshme është e palosur plotësisht, ofron një hapësirë më të gjatë për ngarkesa (nga 2.1 m, 2.5 m apo 2.9 m, në varësi të karrocerisë).Gjithashtu, mund të përdoret edhe si tavolinë shkrimi për dokumente apo llogari.

Tavan që hapet me shinë

Ashtu si edhe hapja standarde e tavanit, tavani që hapet me shinë i Kangoo Express mundëson transportin e objekteve të gjata dhe të gjera. 
Gjatësia e hapjes: 47 cm 
Gjerësia e hapjes: deri në 1 m
E ofruar me versionin Compact dhe Express.

Kapacitet më i madh

Falë këtij opsioni kapaciteti i Kangoo Express rritet nga 650 në 800 kg.

Paketa e ndërtimit

Blloku i motorit mbrohet nga një pllakë kallaji, dhe vendndodhja është paksa e ngritur nga toka për të pasur më shumë akses.

Hapja në tavan (baxhaja)

Hapësirë e gjatë dhe e gjerë për disponueshmërinë e shoferit në kabinë e vendosur mbi xham.

Ndarjet në kroskot

Në njërin prej ndarjeve të kroskotit mund të mbani afër jush dokumentet e punës.

Veshje e brendshme me dru

Veshja me dru kundër rrëshqitjes për dyshemenë dhe pjesët anësore mbrojnë pjesën e karrocerisë.

Pjesa për vendosjen e krahëve

Pjesa e vendosjes së krahëve është e gjerë mjaftueshëm (15 l) sa për të vendosur mbi të një laptop.

Pjesa e mesit për vendosjen e krahëve

Pjesa e mesit për vendosjen e krahëve

Pjesa e dyerve të parmë

Pjesë praktike në të cilat mund të vendosni objekte vetëm një zgjatje dore larg.

Shumëllojshmëri zgjedhjeje ndarjesh

Zgjidhni ndarjen që ju përshtatet: ndarje tubulare apo me grilë si edhe ndarje të kallajisur apo prej xhami.