Dizajni

Dizajni
Back
 
 
 

Dizajni

Pjesa e parme e Master-it të ri është dukshëm robust dhe dinamik dhe jep përshtypjen e efikasitetit. Dritat impresivisht të mëdha dhe maska e re shprehin karakterin e tij, ndërkohë që parafangoja e gjerë e mbron karocerinë në mënyrën më të mirë dhe i jep një pamje moderne.