Komforti dhe pajisjet

Master Bus-i i ri është zgjidhje ideale për transportin e 17 personave në kushtet më të mira. Ofrohet komfort për të gjithë udhëtarët, si në qytet dhe në rrugë të hapur. Master Bus-i i ri ofron çdo rehati pasagjerëve me hapësirë ​​për gjunjët më të larta se 65 cm, me rrjeta për bagazhet përgjatë pjesës lartë dhe drita dhe ventilim individual. Extra gjendet edhe ajër i kondicionuar dhe ngrohje shtesë.

Vendi I shoferit

Hapësira ​​e kabinës së Master-it të ri, është e bollshme, e bukur dhe e rehatshme dhe shpreh angazhimin ndaj profesionit. Ajo karakterizohet nga shikimi optimal, kontrollet ergonomike, vendi i shoferit dhe timoni që mund t’i përshtaten të gjitha kushteve, ajër të kondicionuar, izolim të mirë të zërit...Sistemi navigacionit TomTom Carminat ® ju udhëheq me lehtësi. Nëse ju regjistroheni për shërbimin live* do të merrni informacion në lidhje me qarkullimin rrugor dhe radarët në kohë reale. Master-i i ri Renault është pajisur me pajisje inovative lidhur me kroskotin dhe sediljet e palosshme ku mund të vendosni dokumente dhe kompjuterë

Siguria

Fugoni i ri Master ka ndërtuar pajisjet më moderne për sigurinë aktive dhe pasive, e cila ndër të tjera përfshin:
- ABS me forcë elektronike shpërndarëse të frenave EBV dhe sistem të ngritur për ndihmë para frenimit;
- Sistemin e kontrollit të stabilitetit të automjetit ESP dhe sistemin e kontrollit të tërheqjes (ASR) (versioni standard me Propulsion dhe versionet ekstra me kodin Traction);
- airbag serial të inkorporuar për shoferin,
- airbags lateral dhe airbag për pasagjerin *.- Dritën fikse për kthesat (rrisin fushëpamjen në kthesë)
- Fshirësen e xhamave automatike dhe fshirësen e dritave
Mundësinë për të vendosur 2 ulëse fëmijësh me ndihmën e sistemit Isofix në radhën e parë të sediljeve
(*) Extra, në varësi të versionit.

Kompakt dhe ekonomik

Master Bus-i i ri është kompakt dhe ekonomik. Me lehtësi dhe komfort mund të transportojë 17 persona.Motori i ri 2.3 l dCi ju jep konsumimin më të lirë të karburantit dhe autonominë më të madhe duke respektuar normat ekologjike Euro 4 dhe 5 (ka të inkorporuar filtër me pjesëza)