Mekanika dhe ngarja e makinës

Mekanika dhe ngarja e makinës

Master-i i ri është i fuqishëm dhe efikas, dhe të përshtatet me kërkesat më të ndryshme si asnjë automjet deri tani. Në punën tuaj ju duhet të transportoni ngarkesa të rënda dhe të mëdha? Mos e kufizoni veten. Master-i i ri në versionin me fuqinë në rrotat e pasme - PRO kënaqësisë së ngarjes së makinës të përshtatur për nevojat e biznesit tuaj. Karroceria e lidhur lejon transportimin e mallrave deri në tre ton.