Hapësirë e vërtetë pune në kabinë.

Hapësirë e vërtetë pune në kabinë.

E bollshme, mikëpritëse dhe e rehatshme, udhëtimi i Master-it të ri shpreh profesionalizëm: dukshëm optimale, komanda kontrolli ergonomik, sedilje të palosshme dhe timon, që bën të mundur një udhëtim të rehatshëm pa marrë parasysh ngarjen në qytet, rregullatorin e ajrit të kondicionuar, izolim më të mirë të zërit ... Me Master-in e Ri, udhëtimi juaj do të jetë më i thjeshtë dhe më i këndshëm.