Qëndroni në krye të inovacionit

Qëndroni në krye të inovacionit

Zgjerim i performancës dhe rehatisë në vozitje, shpenzimi i karburantit dhe lëshimi i gazrave janë ulur në mënyrë drastike (76g CO2/km, mëpak se 2.9l/100 km në cikli NEDC) falë teknologjisë së re, Hybrid Assist. Në të ardhmen e afërt do të jetë në dispozicion në kombinim me motorin Energy dCi110, teknologjia Hybrid Assist, e cila do t’i jap një formë të re gamës së motorëve të Renault MEGANE. Ky sistem do të sigurojë shpejtësi më të madhe në faza të caktuara të vozitjes, sidomos në atë me rrotullime të ulëta, gjë që dot’ua bëj vozitjen në qytet edhe më atraktive. Me Renault MEGANE të ri nuk do të ketë kompromis mes performancës së vozitjes dhe kostoj së saj.