Një tablet për imazhin tuaj

Bëjeni Renault MEGANE-n tuaj të ri sipas preferencave tuaja. R-Link 2 ju ofron dizajnin dhe kualitetin e një tableti të vërtetë me prekje. Zgjedhni sipas preferencave tuaja mes modelit horizontal 7” (18cm) ose modelin vertikal 8.7” (22cm). Ashtu si një tabletë apo telefon i mençur, ai posedon mini aplkacione që ua lehtësojnë qasjen në faqet dhe tiparet tuaja të parapelqyera.Poashtu, R-Link 2 ju mundëson që t’i definoni 6 personalizime dhe t’i mbani të ruajtuara në memorie. Secili përdorues mund t’i gjej preferencat e veta të ekranit dhe konfiguimet (sistemin e ajrimit, ulësen…). Me sistemin MULTI-SENSE ju mund të përjetoni një përvojnë të personalizuar ndijore, sipas disponimit tuaj. 5 modalitetet e tij ju lejojnë që të zgjedhni mes modalitetit “comfort” dhe atij“sport” me një klikim.

…intuitiv dhe përgjegjës

R-Link 2 një përqëndrim teknologjish në kabinën tuajR-Link 2 ju ofron shumë më shumë funksione se ato të sistemeve konvencionale të navigacionit. Me 2 modelet e ekranit multimedial meprekje, teknologjisë inteligjente dhe dizajnit intuitiv, ai ju jep qasje në plot shërbime duke ua pasuruar kështu përvojen e vozitjes.…intuitiv dhe përgjegjësShijoni përdorshmërinë intuitive të tabletit tuaj. Falë formatit të tij të madh, ikonave të mëdha dhe menyve të pastërta, ju mund të qaseninë një mori tiparesh me një prekje. Ne kemi qenë veçanërisht të kujdesshëm me ekranin, sidomos në modalitetin e navigacionit, në mënyrë që ju në shikim tëparë të mund t’i lexoni informacionet e domosdoshme.

...kombinim i tëgjitha funksioneve të makinës suaj

Një qendër e vërtetë kontrolli! Sistemi multimedial R-Link 2i ka të koncentruara të gjitha mjetet, që ju të keni qasje në sa më shumë detajetë Renault MEGANE-s të ri. Radio, navigacioni, ndihmesat në vozitje… ekrani i tij i shkathët me prekje ju lejon që lehtësisht të ndërveproni me të gjitha funksionet e Renault MEGANE-s të ri. Falë kontrollit me zë ju mund të keni qasje në disa tiparetë caktuara, si p.sh., telefonia, navigacioni, aplikacione të ndryshme dhemuzika, pa pasur nevojë që të largoni shikimin nga rruga.

Poashtu, eksploroniedhe R-Link Store

Poashtu, eksploroniedhe R-Link Store Zgjeroni kënaqësinë e vozitjes. Pasuroni tabletin tuaj dukeu lidhur me R-Link Store drejtpërdrejt nga Renault MEGANE i ri, ose prej kompjuterit tuaj përmes hapësirës MY Renault.Për një vit, ne ju ofrojmë qasje të pakufishme në aplikacionet e shumëta, gratis apo me pagesë, të cilat janë prodhuar specifikisht për përdorim automobilistik. Përfitoni nga oferta jonë një vjeçare për qasje të plotë 100% online. Me aplikacionin Tom Tom Traffic, ju do të keni infromacionin më të mirë mbi trafikun në kohë reale, kështu e optimizoni kohë ntuaj të vozitjes për një vit të tërë. Poashtu shijoni aplikacionin Coyote për 3 muja, dhe aplikacionin Michelin Hotel, Restaurant or Travel (varësisht prej shtetit tuaj).