Zgjidhni motorin tuaj

Shpalosni gamën e gjërë të motorëve të dizajnuar për tëgjitha nevojat

Renault MEGANE i ri është pajisur me gjithë gamën e motorëve qysh nga fillimi i daljes në shitje. Inxhinierët tanë e kanë derdhur gjithë dijen dhe gjithë teknologjinë e Renault-së: Stop&Start, Energy Smart Management, reduktimin e gazrave... Ju mund të zgjedhni mes 4 motorëve me benzinë dhe 5 motorëve me naftë, disa prej të cilëve janë në dispozicion edhe me ndërrues automatik me friksion të dyfishtë EDC.Motorët me benzinë: Energy TCe 100, Energy TCe 130, Energy TCe 205, dhe së shpejti edhe SCe 115. Motorët me naftë: Energy dCi 90, Energy dCi 110, Energy dCi 130, dhe së shpejti edhe Energy dCi165 dhe dCi 110 Hybrid Assis.

Përjetoni inovacionin Hybrid Assist

Unik brenda segmentit, teknologjia Hybrid Assist e kombinuar me motorin Energy dCi 110, ofron nivelet më të ulëta të shpenzimit tëkarburantit: më pak se 3l/100km******në proces të homologimit

Zgjedhni ndërruesinautomatik EDC

Me teknologji e përqendruar, ndërruesi automatik me friksion të dyfishtë, EDC, ofron rehatinë e një ndërruesi automatik dhe reagimin e një ndërruesi manual. Me 6 apo 7 marshet e tij, në varësi të motorit, ai ofron fleksibilitet, dinamikë dhe nivel të ulët të konsumit. Çka tjetër?

Motori Energy dCi 110ECO2, efikasitet I nivelit më të lartë

Falë etiketës ECO2, Renault MEGANE i ri i pajisur me motorin Energy dCi 110 garanton nivelin më të ulët të emetimit të karbonit në gjithë rangun e vet. Inovacionet teknologjikenë të, si Stop&Start apo përdorimi i pistonave prej çeliku i ndihmojnë të jetë në nivelin më të mirë të emetimit të karbonit dhe konsumit të karburantit nga gjithë motorët e regut të vet. Me motorin Energy dCi 110 ECO2, Renault MEGANE ka shpenzime të karburantit prej 3.3l/100km në ciklin NEDC* dhe emetimtë CO2 prej 86g/km!* *Konsumi dhe emetimet të çertifikuara sipas rregulloreve në fuqi

Motori Energy dCi130, performancë dhe rehati absolute

Me 130kf në 5500rrpm dhe 205Nm në 2000rrpm, motori Energy dCi 130 me benzinë ju ofron performancën prej një motori atmosferik 2 litërsh!Injektimi i tij direkt dhe turbo e integruar u japin fleksibilitet dhe reagimtë veçantë. Ne kemi qenë posaçërisht të kujdesshëm me akustikën e tij. Është i pazhurmë dhe karakterizohet nga një zë imbyllur. Mundësia për të vozitur në shpejtësi të lartë pa shkurtime të frymëmarrjes ju jep rehati dhe kënaqësi të pashoqe të vozitjes.

Modaliteti ECO për t’iulur shpenzimet e karburantit

Falë modalitetit ECO, ju mund t’i reduktoni lehtë sishtsh penzimet tuaja të karburantit në Renault MEGANE-in tuaj të ri deri në 12%*. Veç kësaj, Renault MEGANE i ri ofron edhe modalitetin shtesë, ECO2, brenda veçorive të vozitjes ECO, që u lejojnë të ndiqni stilin tuaj të vozitjes dhe të këshilloheni vazhdimisht kur t’i ndërroni marshet përmes një indikatori nëpanelin e kontrollit. Këshillimi i personalizuar është poashtu në dispozicion, për t’i reduktuar shpenzimet tuaja. *Varësisht nga stili dhe rrethanat e vozitjes